Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 18, 2010

homesick....!!

im back in india,so called incredible india.incredible la sgt.padahal ape pon xdek!heh. now rs sangat sangat homesickkkkk...homesick sampai nk buat ape2 pon xde mood. nak g kelas pon rasa malas. nak buat ape2 pon rasa malas. haish. looking forward for next holiday which is in april next year *heh baru balik dh pk nak balik malaysia lagi. apa daaa*

nak tau satu2 nya benda yang akan sentiasa buat sy homesick??



NO laa..not the bed,silly!LOL (well,part of it tooo..huhu)..but look again,see something underneath tu??




tadaaaa! ni la yg buat saya sgt sgt homesickk!!memang kalau saya balik malaysia,akif wajib tido dengan saya..rindu nak tdo dengan budak kecik ni.

tengok, budak ni kalau tdo tak beragak2,ambik space besar macam katil sendiri!hurmmm...haih rindu rindu rinduuu nak peluk budak kecik ni...;-(

No comments: